Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Asterix Media
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Standuri expozitionale
Brand
Stand expozitional
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Realizam standuri expozitionale pentru orice fel de targuri expozitionale, standuri expozitionale fixe si standuri expozitionale mobile, standuri expozitionale complet personalizate in functie de obiectivele de comunicare si specificul activitatii clientului.

In scurt timp compania dumneavoastra va avea nevoie de un stand expozitional pentru a participa la un eveniment important?
Atunci aveti nevoie de un stand expozitional cu adevarat interesant, pentru a iesi din anonimat si a atrage un numar cat mai mare de noi clienti si parteneri. Si, mai mult! Un stand expozitional original poate deveni cel mai eficient canal de promovare si comunicare, deoarece combina eficient avantajele contactului direct cu reclama.

Ati pregatit cele necesare?
Daca raspunsul este negativ, ASTERIX MEDIA va astepta cu idei proaspete special create pentru a va transforma standul expozitional intr-un  punct de atractie irezistibil pentru viitorii clienti sau parteneri! Si asta intr-un timp foarte scurt si la preturi extreme de atractive.

Si nu numai atat... ASTERIX MEDIA ofera gama completa de produse si servicii pentru:
- creatie, productie, montaj si demontaj stand...  
... de la definirea conceptului la realizarea lui (podiumuri, panouri, totemuri, meshuri, bannere, sigle volumetrice etc.) - LIVRARE RAPIDA!
- creatie, productie tiparituri...
... grafica de exceptie, calitate superioara a tiparului (cataloage, brosuri, mape, pliante, afise, oferte speciale, volante, invitatii, carti de vizita etc.) - LIVRARE RAPIDA!
- creatie, productie, personalizare produse indoor...
... bannere simple sau prinse pe sisteme de prindere moderne - roll up, snap up -totemuri, meshuri, mese sampling, suporturi pliante, suporturi prezentare produse - LIVRARE RAPIDA!
- media kit-uri…
… creatie si productie mapa de presa, profil de companie, prezentare gama de produse, fise tehnice, comunicate de presa, prezentari multimedia, cataloage electronice de prezentare produse etc. - LIVRARE RAPIDA!
- comercializare, personalizare produse promotionale...
... de la pixuri, brichete, tricouri sau sepci la fanioane, baloane publicitare sau chiar stegulete personalizate in culorile si cu sigla companiei - LIVRARE RAPIDA!

Va invitam sa ne cunoasteti! De la tiparituri si bannere la totemuri si sigle volumetrice, punem la dispozitia clientilor nostri proiecte unice, de o calitate impecabila!
Convingeti-va! Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa ne contactati! Si, veti vedea cat de usor puteti avea ceea ce va doriti – un stand expositional spectacular de reusit!

Pentru mai multe detalii nu ezitati sa folositi numarul nostru de contact rapid - 0741.354.875.
Cateva proiecte realizate gasiti si pe site-ul nostru: www.asterix-media.ro. Va asteptam!
Din Gura in Gura